کاربر میهمان ( ورود ) | ثبت‌‌نام میهمان  | راهنما  شنبه، ۸ اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۳ | Saturday, April 27, 2024
 
 
سامانه ثبت‌ نام مدیریت آموزشی مربیان مدارک آزمون مطالب
 

سیستم محدود کننده سرعت را بشناسید

  بسیاری از خودروهای جدید دارای پیشرانه آن چنان قدرتمندی هستند که حداکثر سرعت آن‌ها از مرز ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت نیز فراتر می‌رود اما سیستم محدود کننده سرعت اجازه نمی‌دهد که سرعت شما از حد معینی بیشتر شود، علت این امر چیست؟  

 دوشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴:۳۰|

خودروهایی مانند مرسدس بنز، ب ام و، فراری، بوگاتی و غیره دارای موتور‌هایی آن چنان پرتوان هستند که به سادگی به سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسند اما آیا این سرعت لازم است؟

واقعیت این است که حتی اگر در یک صبح روز کاری هم شما دیر به محل کار خود خواهید رسید، باز هم سرعت زیاد کمک چندانی به شما نخواهد کرد.

بر همین اساس شرکت‌ها دستگاه‌هایی بر روی خودروها با نام "محدود کننده سرعت" یا "Speed Limiter" نصب می‌کنند که به خودروهای شهری این اجازه را نمی‌دهد که از موتور حداکثر توان را بکشد.

این سیستم به این صورت عمل می‌کند که یک سری حسگر‌ سرعت شما را در هر لحظه اندازه گیری می‌کنند و اطلاعات را به کامپیوتر پیشرانه می‌فرستند. هنگامی که شما به حداکثر سرعتی که برای سیستم تعریف شده است می‌رسید، کامپیوتر میزان سوخت و هوای وارد شده به موتور را محدود می‌کند و همین امر از افزایش سرعت موتور جلوگیری می‌کند.

دلایل استفاده از محدود کننده سرعت

۱- امنیت: اولین مورد به کار بردن محدود کننده های سرعت در خودروها امنیت راننده و سرنشینان است. هرچه سرعت خودرو بیشتر می‌شود، ناخواسته احتمال بروز حادثه بیشتر می‌شود.

۲- محافظت از پیشرانه: افزایش سرعت و دور موتور به معنای کار کشیدن شدید از پیشرانه است. هرچه بیشتر به پیشرانه فشار بیاورید، عمر آن کاهش می‌یابد و زودتر از زمان پیش بینی شده دچار مشکل می‌شود و ممکن است هزینه‌های سنگینی به همراه داشته باشد.

۳- محافظت از تایر‌ها: یکی از عددهای درج شده بر روی تایر‌ها میزان سرعت مجازی است که تایر می‌تواند تحمل کند. اگر سرعت خودرو از آن حد مجاز بیشتر شود، میزان چرخش تایر بیش از حد تحمل آن می‌شود و احتمال ترکیدن در آن به وجود می‌آید که در این صورت خطری بسیار جدی برای سرنشینان به وجود می‌آید.

۴- محیط زیست: هرچه سرعت خودرو افزایش بیابد، میزان آلایندگی آن نیز بیشتر می‎‌شود. برای مثال، اگر بوگاتی ویرون با حداکثر سرعتش حرکت کند، باک ۱۰۰ لیتری آن تنها طی ۹ دقیقه خالی می‌شود.


 

سيستم محدود کننده سرعت را بشناسيد

یادداشت | آموزشی

کد محتوا: ۳۳۰۶

ارسال: دوشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴:۳۰

به روز شده: دوشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴:۳۰

کلید واژه‌‌ها: رانندگی،?سیستم محدود کننده سرعت

نوع: یادداشت

موضوع: آموزشی

فرستنده: دبیر سرویس محتوا

منبع: خودروکار

پیوند:

بازدید: ۳۸۵

زبان: پارسی

(۱ مورد )
 

عنوان

متن

 

برای ورود باید به سایت وارد شده باشید.   در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید.

 ورود به سایت   برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید.

 ورود به سایت   چنانچه هنور در سایت عضو نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید.
(ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

   
نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

درباره آموزشگاه رانندگی هنگام سخن مدیر

 

نام کاربری

 

رمز عبور

   

آموزشگاه رانندگی هنگام


ثبت‌‌نام

مدیریت آموزشی

شرایط و مدارک

دانشنامه

آرشیو

درباره ما

تماس با ما


نشانی: تهران، ميدان رسالت، خيابان هنگام، نبش خیابان بهار

تلفن: ٧٧٢٠٩۴۴۵ - ٧٧٢٠٩۴۴۶ (۰۲۱)

پست الکترونیک: info@hengam.info

 

© ۱۴۰۳ کلیه حقوق برای آموزشگاه رانندگی هنگام محفوظ است.

هرگونه کپی برداری از مطالب و محتوای این وب‌‌سایت بدون مجوز کتبی نقض قانون حمایت از تولیدکنندگان محتوای اینترنتی می‌‌باشد و تحت پیگیرد قانونی قرار خواهد گرفت.

طراحی و توسعه: گروه ریزسامانه‌‌های نمادیس| پایگاه آموزش مجازی رانندگی| عضو طرح سامانه مدیریت هوشمند آموزشگاه رانندگی